Номер оголошення 585071

Опис

Білосніжна усмішка - далеко не показник здорової ротової порожнини. Стоматологи запевняють: для якісної профілактики карієсу, пародонтозу і особливо темного нальоту на зубах буде потрібно комплекс спеціальних засобів. З огляду на активність українських споживачів в області віртуальної торгівлі, сміливо заявляємо: інтернет-магазин «Зубні Рішення» - гідний варіант для всіх, хто не звик економити на власному здоров'ї.

Ми пропонуємо найкращі іррігатори для ефективного догляду за порожниною рота. На відміну від звичайних щіток, вони надають потрійну силу кисню, води і зубної нитки. У підсумку маємо справу з приладами, які не залишають шансу бактеріям «огорнути» кісткові утворення руйнує плівкою.

Щодня іррігатори замовляють більше 28% українців звідусіль. Але основними споживачами як і раніше залишаються люди, які страждають складними формами гінгівіту і пародонтозу. Не менший інтерес пристрої нового покоління викликають і у володарів брекетів.

Як правило, між дугами ортодонтичних скоб скупчуються частинки їжі. Щоб їх видалити, звичайно ж, можна скористатися самими звичайними щітками по 13 гривень за штуку. Однак прихильники якісного догляду за порожниною рота давно переконалися: тільки американські іррігатори для повсякденної чищення зубів і масажу ясен в силах впоратися з мікрочастинками їжі.

Сайт: https://irrigators.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Торгівельний Центр України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Торгівельний Центр України