Продам Мукосат БЕЛМЕД 2 мл - 250 грн

Номер оголошення 594806

Опис

Пропонуємо купити Мукосат-БЕЛМЕД 2 мл (такий, як на фото) білоруського виробництва. Замовляйте Мукосат-БЕЛМЕД 2 мл за доступною ціною - 250 грн. Препарат прібуває Виключно з территории Беларуси. Умови зберігання та транспортування препарату всегда відповідають всім нормам. Мукосат-БЕЛМЕД 2 мл Постійно є в наявності, має хороший срок прідатності.

Такоже у нас Ви можете купити й інші Білоруські препарати. Ми даємо змогу замовити: Нейтропін, Ацедін-пепсін, Глюкозамін, Емоксіпін, Есенцікапс, Холензим, Мукосат капсули, Хондроксид., ЕСЕНЦІКАПС, румалона, Кортексин та інше ..
Контакт з ліки Вам сподобаються.

Ми організовуємо доставку «Новою поштою» в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Донецьк, Львів, Кривий Ріг, Луганськ, Херсон, Полтаву, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Дніпродзержинськ, Кіровоград, Нікополь, Слов 'янськ, Ужгород та в інші міста України.

Дізнаєтесь більш детальної інформацію, замовити Мукосат-БЕЛМЕД 2 мл та інші препарати з Беларуси можна на нашому сайті. Форму оплати узгоджуємо з шкірних покупцем індивідуально. Телефонуйте за номеромі: 0989043896 або 0507153611

Додаткова інформація на сайті mukosatbelmed.ua.market

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Торгівельний Центр України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Торгівельний Центр України