Продається франшиза IT Академії «INTITA»
Продається франшиза IT Академії «INTITA»
Продається франшиза IT Академії «INTITA»
Продається франшиза IT Академії «INTITA»

Номер оголошення 288976

Опис

IT Академія «INTITA» працює на ринку освітніх послуг з 2010 року. Команда професіоналів академії складається з підприємців, які переконані, що найбільш ефективними і стабільними є інвестиції в освіту і персонал. За час, що минув академія випустила сотні програмістів.

Ми пропонуємо відкриття IT Академії «INTITA» - приватного навчального закладу для підготовки конкурентних IT фахівців (програмістів, веб-дизайнерів, QA), кваліфікація яких буде відповідати сучасним вимогам IT ринку і буде гарантувати подальше працевлаштування. Таким чином ми пропонуємо відкрити легальний високоприбутковий освітній бізнес на основі перевіреної навчальної моделі (працевлаштування 99% випускників IT компаніях).

Переваги засновані на ведення прибуткового легального і високоінтелектуального бізнесу. Основа - готова робоча бізнес-модель, перспективна і стійкіша до змін ринку. Відсутність реальних конкурентів у регіоні (за навчальною програмою та відсотку працевлаштування випускників), брак ІТ-спеціалістів на ринку праці, не великі інвестиції. IT Академія – ефективний джерело пошуку та підготовки кадрів для тих, хто вже є власником або планує відкрити власну IT-компанію. Допомога на всіх етапах запуску.Ексклюзивне право роботи в регіоні.

Пропонується відкриття довгострокових (від 6 місяців) курсів з навчання програмістів за різними напрямками. Форма навчання - денна і вечірня. Оффлайн і онлайн навчання, власна онлайн платформа з вбудованою CRM системою.

Фінансова модель передбачає вихід на точку беззбитковості за 7-9 місяців і повну окупність проекту за 1,5-2 роки.

Вартість франшизи 1000$ +10% від обороту філії щомісячно і залежить від міста і конкретного регіону.

У суму інвестицій входить придбання комп'ютерної техніки, закупівля меблів та навчального обладнання, отримання ліцензії, оформлення підприємства, початкові вкладення в рекламу і рекламні матеріали. Супутні витрати: оплата оренди (якщо приміщення орендується), оплата комунальних платежів, оплата мобільного зв'язку та інтернету, заробітна плата співробітників і викладачів на початковому етапі.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Торгівельний Центр Вінниці та Вінницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Торгівельний Центр Вінниці та Вінницької області