Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат
Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат
Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат
Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат
Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат
Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний мат

Номер оголошення 573193

Опис

Тепла підлога Valmi Mat 200Вт/м² - це двожильний нагрівальний мат фінського виробництва, що є найнадійнішим і найякіснішим рішенням на ринку Європи серед електричних теплих підлог. Нагрівальні мати Valmi Mat відрізняються бездоганною якістю, надійністю і безпекою в експлуатації.

У процесі створення високоякісних нагрівальних матів Valmi Mat компанія Valmi застосовує сучасні інноваційні технології, знання високопрофесійних фахівців, спеціальне високоточне обладнання, використовуються лише якісні матеріали, придатні для експлуатації в області обігріву, а також думка споживачів продукції компанії. Постійний контроль за виробництвом нагрівальних матів Valmi, а також постійне вдосконалення продукції, що випускається, дозволили компанії надавати гарантію на свою продукцію строком на 25 років, а експлуатаційний термін теплої підлоги із застосуванням нагрівального мату Valmi перевищує понад 50 років.

Тепла підлога Valmi Mat стане одним з кращих рішень для організації комфортного підлогового обігріву. Нагрівальні мати Valmi перевірені часом і зарекомендували себе як найкращий товар за співвідношенням ціна/якість.

Нагрівальний мат Valmi Mat застосовується для обігріву житлових і нежитлових приміщень в якості додаткового або основного джерела тепла. Призначений для установки під різні типи підлогових покриттів в тонкий шар плиткового клею або самовирівнювальної суміші, однак можлива установка і в стяжку.

Конструкція нагрівального мату Valmi Mat

Нагрівальний мат Valmi Mat складається з тонкого резистивного кабелю високої потужності 20Вт/м, що розміщений з фіксованим кроком на скловолоконній сітці. Нагрівальні жили нагрівального кабелю Valmi покриті інноваційної ізоляцією, що складається з високотемпературного тефлонового покриття FEP (204C°) і зовнішньою оболонкою з вогнетривкого полівінілхлориду PVC (105C°) зі ступенем захисту IPX7. Суцільна оболонка з алюмінієвої фольги нейтралізує електромагнітне випромінювання і забезпечує додаткову міцність кабелю. Висота нагрівального мату не перевищує 3,6 мм.

Питома потужність тепловиділення нагрівального мату Valmi Mat становить 200 Вт/м². Така потужність тепловиділення дозволяє використовувати його в якості єдиного і основного джерела опалення або додаткового обігріву в будь-яких приміщеннях, в тому числі тих, що характеризуються високими температурними втратами або підвищеною вологістю.

Переваги Valmi Mat

✓ Висока потужність тепловиділення 200Вт/м²;

✓ Установка під широкий спектр підлогових покриттів;

✓ Товщина мату, що не перевищує 3,6 мм;

✓ Інноваційна високотемпературна ізоляція;.

✓ Ідеальний для приміщень c високими температурними втратами;

✓ Гарантія 25 років.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Торгівельний Центр Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Торгівельний Центр Києва та Київської області