БОРОШНО РИСОВА. Дитяче та дієтичне харчування

Номер оголошення 90645

Опис

Рисове борошно корисне для харчування різного віку, і особливо дітей, оскільки є джерелом природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що легко засвоюються.

За біологічною цінністю білка, що містить високоякісний крохмаль, рисове борошно посідає перше місце серед інших видів злакового борошна.

Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до безклейкової крохмалевмісної (близько 80%) сировини. Але найважливіше, що рисова мука не містить білок глютен, який навіть для здорових людей є харчовим подразником і джерелом таких порушень, як розлад травлення, метеоризм, печія, запор, діарея. Таким чином, рисове борошно знаходить широке застосування при лікувальному та дієтичному харчуванні.

Рисове борошно є основою для виробництва дитячих каш та м'ясо-рослинних консервів, які поряд з грудним молоком необхідні для підгодовування дітей на першому році життя, починаючи з чотиримісячного віку.

Іншим найважливішим аспектом застосування рисового борошна є напрямок дієтичного безглютенового харчування. Безглютенова дієта життєво необхідна цілого ряду людей, які страждають певним видом алергії – целіакією (або повною непереносимістю білка глютена). Вживання в їжу будь-яких продуктів, до складу яких навіть у незначних кількостях входить пшениця, жито, овес та ячмінь, викликає у цієї категорії людей порушення тонкої слизової кишки. Основою лікування є дотримання найсуворішої дієти. З харчування виключаються всі злаки, крім рису, гречки та кукурудзи, а також продукти, які можуть утримувати їх.

У країнах Європи є компанії, що спеціалізуються з виробництва безглютенових продуктів. Зазвичай ці продукти мають позначку glutenfree.

Рисова мука є джерелом рослинного білка, повноцінного за амінокислотним складом, що містить натрій, калій, магній, фосфор, вітаміни В1, В2 і РР.

Готові до співпраці із заінтересованими особами.

Омецінський Вадим ТОВ. ''Агропостач''

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ometsinski
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Торгівельний Центр України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Торгівельний Центр України